Črna kronika
slice
V množičnem pretepu v Murski Soboti poškodovana dijaka še v bolnišnici
Policijska preiskava v teku, 13. november 2018 ob 15:32 Dijaka, poškodovana v ponedeljkovem pretepu v središču Murske Sobote, sta zaradi vbodnin na spodnjih okončinah še v bolnišnični oskrbi.
11
Požar v kranjski livarni je pogašen
13. november 2018 ob 11:22 Gasilci so požar, ki je izbruhnil v livarni v središču Kranja, že pogasili, objekt pa še preiskujejo in iščejo morebitna žarišča. V požaru ni bil nihče poškodovan, zaposleni pa so se rešili na varno.
Množičen pretep v Murski Soboti
22
12. november 2018 ob 15:56 V Murski Soboti je na križišču Slovenske in Zvezne ulice izbruhnil pretep, v katerem je sodelovalo več ljudi.
Več pošiljk z belim prahom v DZ in na ljubljansko občino
21
12. november 2018 ob 19:22 V glavni pisarni državnega zbora so zjutraj prejeli osem sumljivih pisemskih pošiljk.
Nakelskemu županu zagrozili z mrtvimi živalmi
8
10. november 2018 ob 16:04 Nakelskemu županu Marku Mravlji, ki je županski kandidat tudi na tokratnih lokalnih volitvah, so pred njegov lokal neznanci nastavili poginule živali. Mravlja je prepričan, da gre za grožnje.
Stroj usodno poškodoval delavca Po poročanju uprave za zaščito in reševanje je okoli 10. ure na Brnčičevi ulici v Ljubljani delovni stroj poškodoval delavca, ki je za posledicami nesreče umrl.
V Škofji Loki gorelo stanovanje, prebivalce evakuirali V večstanov anjski stavbi v Groharjevem naselju v Škofji Loki je okoli 6. ure zjutraj izbruhnil požar.
1
Vzrok za eksplozijo v Mariboru je bila prerezana plinska cev Eksplozija, ki je v sredo popoldne odjeknila v enem izmed stanovanj bloka v Mariboru, je bila po ugotovitvah kriminalistov posledica prerezane plinske cevi v stanovanju, kjer so našli hudo ...
33
Pojasnjen umor in samomor na Tišini Policijska uprava Murska Sobota je pojasnila umor 46-letnice in samomor 59-letnika na Tišini ter zavrnila namige, da bi bil lahko vpleten še nekdo tretji.
Zdenku Pavčku grozi leto dni zapora, njegovemu sinu pa dve leti in pol Državni tožilec Matej Oštir je za nekdanjega prokurista Viator & Vektor Logistike Petra Pavčka predlagal dve leti in pol zapora za kaznivo dejanje zlorabe položaja pri prenosu romunske hčerinske ...
16
Požigalec kluba Jalla Jalla zaradi neprištevnosti napoten na zdravljenje Ljubljansko okrožno sodišče je 25-letnika, ki je junija letos požgal klub Jalla Jalla v ljubljanski avtonomni kulturni coni Metelkova mesto (AKC), poslalo na obvezno zdravljenje v psihiatrični ...
12
Policija preklicala vabilo Jelinčiču na zaslišanje Policija je preklicala vabilo predsedniku SNS-a Zmagu Jelinčiču na zaslišanje zaradi domnevno spornih izjav o Levici in se mu opravičila, so pojasnili na Generalni policijski upravi.
24
Eksplozija v Mariboru, en človek huje poškodovan V blokovskem naselju na Ulici bratov Greifov na Pobrežju v Mariboru je nekaj po 15. uri nastala eksplozija zemeljskega plina v enem od stanovanj.
20
Ivan Radan oproščen obtožb vseh štirih ubojev Senat ljubljanskega okrožnega sodišča je v izreku sodbe Ivana Radana oprostil štirih ubojev svojih pacientov, prav tako je Radan oproščen neupravičenega snemanja, zlorabe položaja s predpisovanjem ...
227
Tožba Carlove zaradi Janševega tvita v ponovno obravnavo Višje sodišče v Celju je ugodilo pritožbi predsednika SDS-a Janeza Janše na zamudno sodbo, po kateri bi moral Janša novinarki RTV SLO Eugeniji Carl plačati 6.000 evrov odškodnine zaradi žaljivega ...
23

Kazalo