Lokalne novice
slice
Kako bi kandidati za župana Kopra upravljali proračunski denar, sodelovali z Luko in izboljšali kakovost delovnih mest?
Soočenje kandidatov na TV Slovenija, 14. november 2018 ob 19:27 Na drugem programu Televizije Slovenija se je soočilo 13 kandidatov za koprskega župana, ki so odgovarjali na vprašanja o proračunu, Luki Koper in kakovosti delovnih mest v občini.
24
Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
Kandidata za župana Murske Sobote o geotermalni vodi in Fazaneriji
2
14. november 2018 ob 20:18 Na drugem programu Televizije Slovenija je potekalo soočenje med kandidatoma za župana Murske Sobote Aleksandrom Jevškom (SD) in Bojanom Petrijanom (SDS). Kdo je bolj prepričal Murskosobočane?
S Kiblixom tudi za približevanje razvoja pedagogike globalnemu razvoju tehnike
14. november 2018 ob 17:17 Zvočni performans Paradisco Petre Kapš alias OR poiesis in projekt Uglasbljanje spomina raziskovalca zvočnih prostorov Boštjana Perovška drevi odpirata mednarodni festival Kiblix , posvečen ...
V Mariboru nov projekt zgodnje obravnave otrok s posebnimi potrebami
1
14. november 2018 ob 09:41 V mariborskem zdravstvenem domu od julija lani izvajajo poskusni projekt zgodnje obravnave otrok s posebnimi potrebami.
Trboveljska bolnišnica zadovoljivo na poti sanacije, a še vedno posluje z izgubo
4
13. november 2018 ob 17:47 Zdravstveni minister Samo Fakin je potek sanacije poslovanja trboveljske bolnišnice ocenil kot zadovoljivega, a pozval upravo, da zmanjša stroške materiala in storitev ter izboljša interno ...
Leon 120 let - vpogled v življenje velikega olimpionika Leona Štuklja Ob 120. obletnici rojstva našega olimpionika Leona Štuklja so v Dolenjskem muzeju odprli razstavo o njem.
5
V množičnem pretepu v Murski Soboti poškodovana dijaka še v bolnišnici Dijaka, poškodovana v ponedeljkovem pretepu v središču Murske Sobote, sta zaradi vbodnin na spodnjih okončinah še v bolnišnični oskrbi.
19
Požar v kranjski livarni je pogašen Gasilci so požar, ki je izbruhnil v livarni v središču Kranja, že pogasili, objekt pa še preiskujejo in iščejo morebitna žarišča. V požaru ni bil nihče poškodovan, zaposleni pa so se rešili na varno.
Revija MovieMaker: Najboljša gravž in groza sta na Grossmannovem festivalu Grossmannov festival fantastičnega filma in vina v Ljutomeru je dobil priznanje neodvisne filmske revije MovieMaker, ki ga je uvrstila med 30 najboljših žanrskih festivalov na svetu.
2
Kolikšnega vzdrževanja je deležno spominsko območje v Kočevskem rogu z Bazo 20? "Baza 20 je […] edini na tako skrit način zgrajen in ohranjen sedež vodstva kakšnega odporniškega gibanja v Evropi med drugo svetovno vojno," so med drugim zapisali pri družbi Slovenski državni ...
8
V Kopru dostopali do podatkov o podpornikih županskih kandidatov? Zadnji teden volitev bo v Kopru očitno vroč, pojavili so se namreč sumi, da je prišlo do nepooblaščenih vpogledov v obrazce s podpisi podpore posameznim županskim kandidatom, ki so jih prispevali ...
27
V Radovljici ima aktualni župan Globočnik štiri izzivalce Radovljiški župan Ciril Globočnik, ki se poteguje za tretji županski mandat, ima na letošnjih volitvah štiri izzivalce. Ti so prepričani, da preostala dobijo precej manj pozornosti kot mesto.
Stavka na ljubljanski upravni enoti: domov ob koncu delovnega časa Zaposleni na okencih ljubljanske upravne enote so začeli stavko. Delo so končali ob koncu uradnih ur, ob 18. uri, ne glede na število čakajočih.
68
Anketa: V Mariboru drugi krog s Kanglerjem in Arsenovičem Sodeč po anketi Ninamedie za Večer se na nedeljskih županskih volitvah v Mariboru obeta drugi krog, v katerem se bosta pomerila Franc Kangler in Saša Arsenovič.
18
Župan Sajovic: Cesta v Jelendol je odprta za interventne prevoze Cesta v Jelendol je na željo domačinov odprta za interventne prevoze, je za MMC povedal župan Tržiča Borut Sajovic. Predtem je bilo odprtje ceste predvideno šele v ponedeljek zvečer.
18

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

00:45 Infocanale
06:00 Infocanale

TV Maribor

00:20 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program RAS
05:00 Jutro na Radiu Koper

Radio Maribor

00:00 Nočni program Radia Maribor
05:00 Novice
Kazalo