Oglasno sporočilo
slice
Boste prebrali? Danes vas čaka 35.000 odločitev. Katera bo naslednja? Naj vam pomagamo: svetujemo, da berete naprej.
12. november 2018 ob 08:20 Ste tudi vi prepričani, da se moški in ženske odločamo na različne načine? Seveda, boste rekli, ženske se vendar bolj zanašajo na intuicijo in moški na razum. To pa ne drži čisto!
Tudi vaš televizor lahko postane pametni televizor
12. november 2018 ob 08:19 Tehnologija je eno izmed področij, ki se v svetu najhitreje spreminjajo, s tem pa postajajo drugačne tudi naše želje in potrebe.
Nepremičnine za nove poslovne priložnosti v tujini
14. november 2018 ob 10:07 Za podjetja, ki načrtujejo širjenje njihovih poslovnih dejavnosti v tujino, je ustrezen izbor nepremičnin za investicijo izjemnega pomena.
HI-FI salon Canyon Audio – predstavitev HOLBO gramofona
8. november 2018 ob 08:30 V Ljubljani je svoja vrata odprl nov HI-FI salon Canyon Audio. Salon predstavlja najnovejši tehnološko dovršen HOLBO high end gramofon na zračnih ležajih.
Ne podcenjujte vpliva alkohola! Za volan sedite samo trezni.
5. november 2018 ob 12:20 Danes se začenja nacionalna preventivna akcija Alkohol, droge in druge psiho-aktivne snovi v prometu, ki jo vodi in koordinira Javna agencija RS za varnost prometa (AVP).
Vse za dom! Sejma Ambient Ljubljana in Dom plus Z eno vstopnico na dva sejma! V tretje gre rado! Sejem pohištva in notranje opreme Ambient Ljubljana tudi letos spremlja še Dom plus
Zaposleni, ki se izobražujejo, so pri delu bolj zadovoljni in učinkoviti Zaposleni in delodajalci, izkoristite sredstva, ki jih Evropska unija in Republika Slovenija namenjata za svetovanje za izobraževanje! Izkoristite brezplačno svetovanje za zaposlene!
Luka Dončić, Tadej Toš, Enis Bešlagić v kampanji za Poli hammy Ob Poli smo zrastle že številne generacije. Njena izredna kakovost priča o tem, da je po 44 letih še vedno trdno z nami. In da si upa iti še dlje.
Tuš deluje trajnostno tudi pri nakupovalnih vrečkah Aktivna vpletenost v varovanje okolja je v Skupini Tuš zapisana v dolgoročni strategiji podjetja.
Fasada ni le strošek, je vaša investicija Vgradnja toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL je naložba, ki vam zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito vašega objekta.
Že pogrešate poletje? Jesenska potovanja so prav tako nepozabna Slovo poletja prinese obujanje spominov na (nepozabne) počitnice in pripravo novih načrtov za nove potovalne podvige. Jesen je kot naročena za raziskovanje novih krajev in dogodivščin.
Naj bo dostava vaša izbira Sodoben hiter način življenja nas mnogokrat prikrajša za dragocene trenutke prostega časa z družino in bližnjimi.
Revolucija ali evolucija? Dandanes večina potrošnikov manjša hišna opravila, kot so sesanje ali pranje opravi sproti, vikende pa raje izkoristi za druženje z družino, prijatelji ali svoje hobije.
Nakup zemljišča s sprejetim OPPN prej povrne investicijo Pri razvoju večjega nepremičninskega projekta najdlje časa poteka ureditev urbanizma oz. sprejem občinskega podrobnega prostorskega načrta (OPPN).
V Ljubljano prihaja svetovna razstava Body Worlds Vital V Ljubljani na Gospodarskem razstavišču bo od 20. oktobra prvič v Sloveniji na ogled svetovna razstava pravih človeških teles

Kazalo