Preostali športi
slice
Vsi gostitelji na krilih dominantnega teka v konferenčna finala
Vstopnici za Super Bowl se delita v nedeljo , 14. januar 2019 ob 10:26 Po treh letih so v divizijskih dvobojih Lige NFL spet slavile vse domače ekipe, v boju za Lombardijev pokal tako ostajajo Kansas City, New England, LA Ramsi in New Orleans.
8
Blaž Perko tudi uradno generalni sekretar OKS-a
15. januar 2019 ob 18:16 Izvršni odbor (IO) Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS) je na svoji ustanovni seji za generalnega sekretarja potrdil Blaža Perka, ki je že od avgusta predlani opravljal to funkcijo kot vršilec dolžnosti.
Parkey osrečil Philadelphio: žoga od vratnice v prečko in nazaj v igrišče
16
7. januar 2019 ob 09:32 V uvodnem krogu končnice Lige NFL so slavile kar tri gostujoče ekipe. Največje presenečenje je pripravila Philadelphia, ki je slavila v Chicagu (16:15).
Prescott prvič slavil v končnici in popeljal Dallas med osem
6
6. januar 2019 ob 07:48 Nogometaši Dallasa so v uvodnem krogu končnice Lige NFL pred svojimi navijači premagali Seattle s 24:22 in se veselili šele tretje zmage v končnici po letu 1996.
Mayweather v ekshibiciji trikrat na tla spravil Nasukavo
9
1. januar 2019 ob 09:07 Ameriški boksar Floyd Mayweather je na silvestrovo v Tokiu v dobrih dveh minutah v ekshibicijskem dvoboju premagal japonskega kickbokserja Tenšina Nasukavo.
Športni foto leta: Od srditega besa in solz žalosti do krikov veselja Leto, ki se izteka, je v svetu športa poskrbelo za številne nepozabne in zanimive trenutke, te so v svoje objektive ujeli fotografi. Oglejte si naš izbor.
3
Veselje v Philadelphii, žalost v Minnesoti Philadelphia je dvignila zadnjo vstopnico za končnico Lige NFL v konferenci NFC, potem ko je v zadnjem tednu rednega dela sezone s 24:0 zmagala v gosteh pri Washingtonu.
19
Carlsen leto 2018 zaključil na najboljši možen način Norvežan Magnus Carlsen je leto 2018 sklenil tudi z naslovom svetovnega prvaka v hitropoteznem šahu.
3
Perkovićeva in Modrić najboljša športnika Hrvaške Nogometaš Luka Modrić in atletinja Sandra Perković sta najboljša športnika Hrvaške v letu 2018. Najboljša ekipa je bila v tradicionalni 67. anketi, v kateri je sodelovalo 322 novinarjev, nogometna reprezentanca.
9
Kar dve odpravi odločeni opraviti prvi zimski vzpon na K2 Pod drugo najvišjo goro na svetu bo tudi letošnjo zimo živahno, saj se bosta na 8611 metrov visoki K2 v Pakistanu skušali povzpeti dve odpravi in osvojiti še zadnji osemtisočak v zimski himalajski kroni.
19
19-letnica na vrhu - Laura Unuk je najboljša šahistka Ob koncu leta so razglasili tudi najboljše šahiste leta, med ženskami je slavila 19-letna Laura Unuk, med moškimi pa 30-letni Luka Lenič.
6
Tjaša Oder in Peter John Stevens sta najboljša plavalca Plavalna zveza Slovenije je podelila nagrade najboljšim plavalcem leta 2018 - v ženski konkurenci je slavila Tjaša Oder, v moški pa Peter John Stevens.
Upokojitev pri 23 - Missy Franklin rekla zbogom plavanju Čeprav šteje le 23 let, se je petkratna olimpijska šampionka Missy Franklin odločila za upokojitev. V to so jo prisilile poškodbe. 
2
Ohlajeno jeklo spet postaja vroče - Pittsburgh ugnal New England Delnice Pittsburgha so po seriji treh porazov začele strmo padati, malo ljudi je verjelo, da se bo niz končal proti New Englandu, a Jeklarjem je to z zmago v derbiju 15. tedna Lige NFL uspelo.
4
Cameron van der Burgh z zmago v pokoj V Hangžovu na Kitajskem se je končalo 14. svetovno prvenstvo v plavanju v 25-metrskih bazenih. Od aktivne poti se je z zmago na 50 metrov prsno poslovil olimpijski in svetovni prvak ter svetovni rekorder Južnoafričan Cameron van der Burgh.
1

Izbor
Izbor
Citat za prebrat
link
Gianni Infantino
12
18. januar 2019 ob 11:00 Katarci so odprti za to idejo. Večina zvez je tudi za to, da bi se prvenstvo razširilo, ampak moramo videti, ali bo to mogoče glede organizacije. Seveda bi bilo težko gostiti SP z 48 ekipami samo v Katarju.
Več novic ...
Anketa: 12. januar 2019 ob 20:33

Bi morali pri SZS-ju odstaviti glavnega trenerja skakalcev Gorazda Bertonclja?

da
ne
Arhiv
Kazalo