Zimski športi
slice
Bertoncljevi cilji natančno opredeljeni s številkami
Na Poljskem še brez obeh Prevcev, 14. november 2018 ob 09:20 V 40. sezono svetovnega pokala v smučarskih skokih slovenska reprezentanca vstopa z novim glavnim trenerjem, Gorazdom Bertoncljem, ki ima natančno definirane cilje za poolimpijsko zimo.
34
Skakalna "mrzlica" pred vrati: konec tedna prvi test v Wisli
34
13. november 2018 ob 16:04 V petek se v Wisli na Poljskem s kvalifikacijami začenja nova sezona svetovnega pokala smučarjev skakalcev. Nastopilo bo sedem Slovencev.
Uradno: Franci Petek naslednja štiri leta "šef" smučarjev
15
13. november 2018 ob 18:26 Kot je bilo napovedano in pričakovano, je bil Franci Petek imenovan za polni štiriletni mandat na položaj direktorja Smučarske zveze Slovenije (SZS).
Na Pokljuki nestrpno pričakujejo ohladitev
6
13. november 2018 ob 13:38 Svetovni pokal v biatlonu se bo to sezono začel na začetku decembra na Pokljuki, kjer nespečnost organizatorjem povzroča topel november, a je vremenska napoved spodbudna.
50 let od prvega poleta pod Poncami: vstopnice za Planico že v prodaji
18
8. november 2018 ob 21:40 Smučarska zveza Slovenije je na ljubljanskem Nebotičniku pripravila prireditev, s katero se je slovesno začela predprodaja vstopnic za finale svetovnega pokala v smučarskih poletih v Planici.
Bertoncelj določil šesterico za Wislo, eno mesto še odprto Trener Gorazd Bertoncelj je že izbral šest reprezentantov za uvodno postojanko nove sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih prihodnji teden v Wisli.
28
Vodstvo tekačev že gradi temelje za SP v Planici 2023 Slovenski smučarji tekači opravljajo še zadnje priprave pred novo sezono, ki se bo začela 24. novembra v Ruki, vrhunec pa bo svetovno prvenstvo v Seefeldu.
10
Franci Petek bo na čelu smučarjev naslednja štiri leta Nekdanji skakalni as Franci Petek bo prihodnji teden imenovan za polni štiriletni mandat na položaj direktorja Smučarske zveze Slovenije (SZS).
18
Na prvih skokih zime v Wisli brez Petra Prevca Naslednji teden se začne sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih, a vsaj na prvi skakalni postaji v Wisli brez Petra Prevca, ki je pred odhodom na trening v Innsbruck za TV Slovenija pojasnil ...
72
Tragična nesreča mladega švicarskega smučarja V nesreči z jadralnim padalom je umrl švicarski alpski smučar Gian Luca Barandun, ki je lani v Bormiu prvič prišel med deseterico na tekmah svetovnega pokala.
1
Tudi letos želi Damjan v zimo vstopiti kot neznanka za konkurenco "Načrt je podoben kot lani, tudi potek dela je podoben. Malce sem sicer spremenil, kaj dodal, ampak stvari tečejo, kar je bistveno ," je dejal smučarski skakalec Jernej Damjan.
26
Zimske olimpijske igre prvič v Južni Ameriki? Zimske olimpijske igre bo morebiti prvič v zgodovini gostila Južna Amerika. Mednarodni olimpijski komite je namreč potrdil, da Argentina resno razmišlja o kandidaturi za organizacijo iger leta 2026.
18
Ilka o Söldnu: Tekma je bila videti brutalno težka Ilka Štuhec, ki je v petek na Stelviu praznovala 28. rojstni dan, je oktobrske treninge popestrila tudi s slalomom, a seveda je na naslednji postaji svetovnega pokala v Leviju ne bo na štartu.
14
Naporen predbožični ritem: šest tekem v devetih dneh Odpadli veleslalom alpskih smučarjev iz Söldna bo gostil Saalbach, tekma pa bo 20. decembra. Smučarji bodo tako pred božičnimi prazniki zelo dejavni.
15
Umrl nekdanji trener smučarjev skakalcev Luka Koprivšek V 77. letu je po dolgi bolezni umrl starosta trenerjev smučarskih skakalcev Luka Koprivšek.
5

Izbor
Citat za prebrat
link
Jadon Sancho
15
14. november 2018 ob 13:20 Če ti angleški klubi ne dajo priložnosti za igro, potem je odhod v tujino vedno realna možnost. V tujini so pripravljeni, da preverijo tvoje sposobnosti.
Več novic ...
Anketa: 8. november 2018 ob 21:40

Kako se bo končala tekma Lige narodov med Slovenijo in Norveško v Stožicah?

Igor Benedejčič bo debitiral z zmago.
Remi.
Slovenija bo doživela nov poraz in izpadla v ligo D.
Arhiv
Kazalo