Aktualno
link
Pravoslavni verniki praznujejo praznik svetih treh kraljev, ki so ga Rusi kljub nizkim temperaturam - ponekod so se spustile tudi do 40 stopinj pod ledišče - praznovali s kopanjem v ledenih rekah in jezerih, praznovanju pa se je pridružil tudi Putin.
Več zabavnih novic
link
Veteranski roker Nikki Sixx: pri 60 bo petič oče
5
19. januar 2019 ob 08:57 Nikki Sixx, basist hardrockerjev Motley Crue, bo pri 60 še petič postal oče, in to kljub pred časom opravljeni vazektomiji. To bo prvi skupni otrok z njegovo 27 let mlajšo ženo Courtney.
Več novic ...
Iz sveta znanih
link
Veteranski roker Nikki Sixx: pri 60 bo petič oče
5
19. januar 2019 ob 08:57 Nikki Sixx, basist hardrockerjev Motley Crue, bo pri 60 še petič postal oče, in to kljub pred časom opravljeni vazektomiji. To bo prvi skupni otrok z njegovo 27 let mlajšo ženo Courtney.
Več novic ...
Lepota bivanja
link
"Gurujka pospravljanja" Marie Kondo: Ni treba pometati stran (vseh) knjig
6
18. januar 2019 ob 10:05 Potem ko je metoda KonMari zaradi predloga, naj dodobra izpraznimo domače knjižne police, razjarila bibliofile, se je japonska "gurujka pospravljanja" Marie Kondo odzvala na napade v družbenih medijih.
Več novic ...
Zanimivosti
link
Kamboški narodni ponos ranjen: Angkor vat kot okras straniščne školjke
2
18. januar 2019 ob 12:55 Velikan spletne prodaje Amazon se je znašel pod plazom kritik kamboških oblasti, saj imajo v ponudbi tudi pokrov za straniščno školjko, ozaljšan s kamboško zastavo in podobo slovitih templjev Angkor vat, šlo naj bi za vprašanje ugleda celotnega naroda.
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Renault proda vse več električnih avtov, PSA-ju gre dobro z Oplom
3
19. januar 2019 ob 06:47 Avtomobilsko leto 2018 je kljub nekaterim pastem posameznim proizvajalcem vozil prineslo rekordno prodajo. PSA je že unovčil priključitev Opla h koncernu, Volkswagen dosega rekordno prodajo, Mercedes pa ostaja številka 1 po prodaji v premijskem razredu.
Več novic ...
Družabna kronika
link
"Vsak dan bi morali najti priložnost, da nazdravimo s penino"
45
18. januar 2019 ob 06:33 "Najkakovostnejša vina bi morali spiti pri nas, s tem bi se tudi kultura pitja dvignila na najvišjo raven, več pa bi lahko izvažali vin srednjega kakovostnega razreda," je prepričana nova vinska kraljica Slovenije Meta Frangež.
Več novic ...
Glasba
link
Emina razglednica: Ula Ložar
9
18. januar 2019 ob 20:00 Ula Ložar je leta 2014 kot prva slovenska predstavnica nastopila na otroški Evroviziji in osvojila 12. mesto. 24. januarja bo dopolnila 17 let, kar pomeni, da bo dosegla "magično mejo" in tako izpolnila pogoje za sodelovanje na Emi.
Več novic ...
Moda
link
Foto: Vojvodinja Susseška za uradni dogodek izbrala obleko za 30 evrov
5
16. januar 2019 ob 21:13 Vojvodinja Susseška, ki s princem Harryjem aprila pričakuje prvega otroka, je za obisk organizacije, ki ji je na novo postala pokroviteljica, izbrala obleko iz trgovine H&M za 30 evrov.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Prosena kaša z brokolijem in kislim zeljem
2
5. januar 2019 ob 09:35 Potrebujemo: 100 g prosene kaše, rdeča paprika, korenček, 50 g brokolija, 200 g kislega zelja, rdeča čebula, sol, poper, peteršilj.
Več novic ...
Šala dneva
GARSONJERA
Blondinko na domu obišče gradbinec. Od stropa do tal premeri njeno malo garsonjero, dvakrat dobro premisli, nato pa začudeno vpraša:
  • Zakaj točno elite trikrat pregraditi ta mali prostor? Blondinka mu ponosno odgovori:
  • Ker se želim pohvaliti s trisobnim stanovanjem v središču mesta.

MIŠKA
Dva zagrizena računalničarja se pogovarjata, pa vpraša eden:
  • Zakaj smo računalniški programerji v veliki večini moški?
  • Ne vem.
  • Ker se ženske bojijo miši.
Arhiv ...
Izbor

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Na katerem družbenem omrežju preživite največ časa?

Na Facebooku.
Na Twitterju.
Na Instagramu.
Na katerem drugem.
Ne uporabljam družbenih omrežij.
Arhiv
Video dneva
Hozier napoveduje novo ploščo

Glasbenik Hozier, znan predvsem po uspešnici Take Me To Church, je napovedal, da bo 1. marca izdal nov studijski album, ki ga bo naslovil Wasteland, Baby!.


Več videov ...
Igre na srečo
Kazalo