Zabava - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Zabava - Arhiv
Ameriški Vogue muslimansko aktivistko zamešal z igralko iz Pakistana 24-letna Noor Tagouri je bila navdušena nad dejstvom, da jo bodo predstavili v ameriški različici "modne biblije", a ko je v kiosku prelistala februarsko številko Vogue, je ugotovila, da so jo zamešali z Nur Buhari (Noor Bukhari), igralko iz Pakistana.
Še eno pivo? Zakaj pa ne, saj ima "le" 200 kalorij. Nemški pivovarji bodo svoje proizvode začeli opremljati z informacijami o kalorični vrednosti. Čeprav tega ne zahtevajo pravila Evropske unije, so se za ukrep pivovarji odločili sami.
Foto: Lazoschmidl ‒ pozabite na meje med spoloma, preprosto bodite seksi Lazoschmidl je mlada znamka, za katero stojita Josef Lazo in Andreas Schmidl, priljubljena sta predvsem na newyorški klubski sceni. Dvojec oblikuje za "novega človeka, ki ga ne opredeljujejo rasa, starost ali spol, temveč estetika in življenjski nazor".
Veteranski roker Nikki Sixx: pri 60 bo petič oče Nikki Sixx, basist hardrockerjev Motley Crue, bo pri 60 še petič postal oče, in to kljub pred časom opravljeni vazektomiji. To bo prvi skupni otrok z njegovo 27 let mlajšo ženo Courtney.
Renault proda vse več električnih avtov, PSA-ju gre dobro z Oplom Avtomobilsko leto 2018 je kljub nekaterim pastem posameznim proizvajalcem vozil prineslo rekordno prodajo. PSA je že unovčil priključitev Opla h koncernu, Volkswagen dosega rekordno prodajo, Mercedes pa ostaja številka 1 po prodaji v premijskem razredu.
Emina razglednica: Ula Ložar Ula Ložar je leta 2014 kot prva slovenska predstavnica nastopila na otroški Evroviziji in osvojila 12. mesto. 24. januarja bo dopolnila 17 let, kar pomeni, da bo dosegla "magično mejo" in tako izpolnila pogoje za sodelovanje na Emi.
Mario Matt po upokojitvi na čelu apres-ski bara Ko je Mario Matt leta 2015 postavil smuči v kot, se je poslovil od količkov na belih strminah, ne pa tudi od vznemirjenja, ki ga prinaša smučarsko življenje - nekdanji slalomski mojster namreč vodi enega najbolj razvpitih avstrijskih apres-ski barov.
Jenson Button bo prvič postal očka Britanski zvezdnik formule ena Jenson Button je sporočil, da pričakuje prvega otroka z zaročenko, manekenko Brittny Ward.
Kamboški narodni ponos ranjen: Angkor vat kot okras straniščne školjke Velikan spletne prodaje Amazon se je znašel pod plazom kritik kamboških oblasti, saj imajo v ponudbi tudi pokrov za straniščno školjko, ozaljšan s kamboško zastavo in podobo slovitih templjev Angkor vat, šlo naj bi za vprašanje ugleda celotnega naroda.
Prenovljena sedmica ima za 40 odstotkov večji ledvički BMW je prenovil svojega zastavonošo in mu namenil nekoliko drznejši videz v slogu najnovejših hišnih modelov. Korenito so prenovili tudi motorno paleto.
"Gurujka pospravljanja" Marie Kondo: Ni treba pometati stran (vseh) knjig Potem ko je metoda KonMari zaradi predloga, naj dodobra izpraznimo domače knjižne police, razjarila bibliofile, se je japonska "gurujka pospravljanja" Marie Kondo odzvala na napade v družbenih medijih.
"Vsak dan bi morali najti priložnost, da nazdravimo s penino" "Najkakovostnejša vina bi morali spiti pri nas, s tem bi se tudi kultura pitja dvignila na najvišjo raven, več pa bi lahko izvažali vin srednjega kakovostnega razreda," je prepričana nova vinska kraljica Slovenije Meta Frangež.
97-letni princ Philip v hujši prometni nesreči Vojvoda Edinburški je bil med vožnjo nedaleč od kraljičinega posestva Sandringham vpleten v prometno nesrečo.
Na šovu talentov v Afganistanu najden Trudeaujev "izgubljeni brat" Tekmovalec na afganistanskem šovu talentov Abdul Salam Maftun je nesluteno postal svetovni fenomen zaradi svoje neverjetne podobnosti s kanadskim premierjem Justinom Trudeaujem.
V Nemčiji lani rekord v zastojih na avtocestah: s kolonami bi šli 38-krat okrog Zemlje Na nemških avtocestah so lani presegli neslavni rekord, saj so tam po podatkih nemške avtomobilske zveze Adac našteli kar 745.000 zastojev. V povprečju to pomeni 2000 zastojev na nemških avtocestah vsak dan.
Slapnik, zapuščeno vas v Brdih, bodo obnavljali skozi resničnostni šov Vasica Slapnik v severnem delu Goriških brd je že več deset let zapuščena, zaradi privlačne lege in predvsem arhitekture pa potekajo prizadevanja za njeno oživitev.
Video: Nastop gimnastičarke za "čisto desetko", ki je obnorel svet V zadnjih dneh so se ameriški mediji razpisali o 21-letni gimnastičarki Katelyn Ohashi, ki si je s svojim nastopom prislužila oceno 10.0 in obnorela splet.
Joker, novi kviz z Mariem: ura in pol napete igre čustev, vzponov in padcev En tekmovalec v bitki s časom, deset vprašanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za srečo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sreča vodijo do vrha. A kako na njem ostati?
Miley Cyrus: Nisem noseča, pojdite raje strmet v jajce Potem ko je v sredo po spletu zakrožila novica, da slavna mladoporočenca Miley Cyrus in Liam Hemsworth pričakujeta naraščaj, je 26-letna pevka na Twitterju govorice na duhovit način zanikala.
Kia ceed 1.4 turbo LX edition: vozi z najboljšimi Pozabimo na kie izpred desetletja. Takrat so bile neprivlačne, svoje kupce so ujele zgolj z dobro ceno. Toda Korejci so zaposlilil Nemca Petra Schreyerja, slovitega oblikovalca, ki je oblikoval tudi audija TT. In ta je znamko obrnil na glavo!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Kazalo